Nieuw in 2016: Regionale Business Boost Clinics

Nieuw in 2016: Regionale Business Boost Clinics

Een nieuw initiatief om jou als ervaren ondernemer optimaal waarde te kunnen bieden zijn de regionale Boost Clinics. De ideale setting waar jij kunt profiteren van onze ondernemerservaring en expertise. Op deze avonden behandelen we de 10 grootste fouten die we over de afgelopen 20 jaar hebben vastgesteld bij ondernemers die we begeleidden. Bovendien krijg je antwoord op de specifieke vragen die jij hebt. Van zaken rondom personeel tot financiering van groei, van grip op sales tot juridisch/fiscale vragen, van exit-strategieën tot ISO normeringen.

Genuanceerde, praktische en persoonlijke inzichten

Een Boost Clinic draait om kennis en ervaring delen, samen optrekken, expertise beschikbaar stellen en nog veel meer. Geen avond met simpele one-liners of standaard antwoorden, maar genuanceerde, praktische inzichten waar je als ondernemer echt verder mee komt.

Thema

De eerstvolgende Boostclinics hebben als thema: "Doelen stellen en bereiken". De beste en misschien wel enige manier om los te komen van de valstrik van hard werken, stress en opknappen wat anderen laten liggen, is leren om heel heldere doelen te stellen. Doelen voor je privé, voor je bedrijf en daarna ook voor je werknemers en je team. 

Doelgroep

Wij richten onze Business Boostclinics op de ervaren ondernemer met personeel die de ambities heeft om door te groeien. Wil jij niet alleen meer winst, maar ook meer vrijheid en meer voldoening in ondernemerschap, dan vind je bij ons mensen om samen mee op te trekken. Ondernemen wordt pas leuk als je het samen doet!

Agenda

We kiezen voor een avond, waarin we de tijd optimaal benutten. We beginnen om 19.30 uur en de avond is om 22 uur afgelopen. De eerstvolgende Boostclinics is gepland:

Den Haag - donderdag 29 september 2016

We vragen voor de avond een klein drempelbedrag. Onze ervaring is dat er zo een commitment is en mensen die zich registreren ook echt komen. We hanteren immers een kleinschalige persoonlijke aanpak, met een maximum aantal deelnemers van 25 bedrijven. De aanmeldfee is vastgesteld op € 95 (ex BTW). Maar let op: na het downloaden van de whitepaper ontvang je eenmalig € 75 korting op de Boost Clinic!

Whitepaper

Onze whitepaper “De 7 grootste fouten die MKB-ers maken met personeel” vertelt je alles over rekruteren, selecteren en motiveren van je team!

Wil je gratis deelnemen èn een persoonlijk bottleneck gesprek met ons team van specialisten? Vul dan de Bottleneckscan in en ontvang een voucher voor gratis deelname!

Ik garandeer mijn plek in Den Haag!