Online marketing geheimen onthuld op 25 november 2015

Online marketing geheimen onthuld op 25 november 2015

Hij bracht het ene na het andere bedrijf op de eerste positie in google, zag explosieve groei van de bedrijven die hij met zijn internetbedrijf Webtraders mocht begeleiden en nu deelt hij die inzichten met jou! Je kunt het je niet permitteren om deze Business Boostdag te missen!

Keerzijde
Arnoud begon te ondernemen toen hij nog in de schoolbanken zat. Het ene bedrijf na het andere zag het licht, de een nog succesvoller dan de ander. Het snelle succes en de onstuimige groei kenden ook een keerzijde. Op jonge leeftijd moest Arnoud leren om te gaan met profiteurs, die misbruik wilden maken van zijn genialiteit. Tegelijkertijd betaalde hij een hoge prijs voor de enorme werkdruk die ontstond als gevolg van het succes.

Sales generatie
Arnoud vertelt eerlijk over zijn sleutel tot succes en de valkuilen waarin hij terecht kwam. Inmiddels is hij helemaal terug, kocht hij zijn bedrijf terug, en brengt hij een uniek concept op de markt waarin hij bij bedrijven een sales generatie op maat implementeert.

Kom en profiteer van de kennis, inzichten en mindset van een jonge ondernemer die begrijpt dat het delen van kennis en informatie de basis is van de nieuwe economie.

Hoe kan ik mezelf opgeven?