Programma bekend: Boostdag 25 november 'Strategisch Ondernemen'

Programma bekend: Boostdag 25 november 'Strategisch Ondernemen'

IJken
Volgens de normen mag een Breitling of een Rolex maar 4 seconde per dag te snel of te langzaam lopen. Toch kunnen die 4 seconden per dag ervoor zorgen dat je na een maand 2 minuten voor of achter loopt. Dus zelfs het duurste horloge moet af en toe gelijk gezet worden. Zo is het ook met ondernemen: je hebt af en toe nodig dat je afstand neemt en kijkt of je nog op koers ligt.

Visie
Een visionair is niet iemand met een bijzondere gave, maar iemand die tijd neemt om visie te ontwikkelen. Daarom is ons advies aan elke ondernemer om elke maand een middag te nemen om zich strategisch te laten ijken op een Boostdag.

Strategisch
In september stond de Boostdag in het teken van investeren. Dit was een revolutionaire dag, die zeker een vervolg krijgt. Het thema van november is “Strategisch ondernemen”.

Het programma is als volgt:

13.00 uur ontvangst met koffie en thee

13.30 uur Test je strategie

14.30 uur Hoe zet je jouw marketing budget strategisch in (Arnoud van Dorp, Business Marketing Architect)

15.30 uur Investeringskansen

15.45 uur Vraag de expert (juridisch, fiscale, administratieve, notariële, commerciële, online marketing en strategische adviseurs zijn beschikbaar voor eerstelijns advies!)

16.00 uur Napraten en netwerken

17.00 uur Einde

* Het programma kan iets anders zijn in werkelijkheid, maar alle elementen zullen aanwezig zijn. Ook zullen er live Boostsessies zijn, voor ondernemers die daar graag gebruik van maken.

Ik wil me aanmelden!