​Thema Boostdag 25 november 2015: strategisch ondernemen.

​Thema Boostdag 25 november 2015: strategisch ondernemen.

Ontdek waar je heen wilt en zet je onderneming weer op koers!

Onderneem jij strategisch?
Meer omzet, meer voldoening en meer vrijheid, dat is toch de reden dat je gaat ondernemen. Om dat te bereiken kun je hard werken, slim werken of strategisch werken. Alleen wanneer je de vaardigheden beheerst om strategisch te werken, weet je dat je op weg bent naar een overvloed van tijd, geld en voldoening.

Waar wil je (niet) heen?
Strategisch houdt allereerst in dat je helder voor ogen hebt waar je heen wilt. Daarnaast weet je ook heel goed welke weg je wilt bewandelen. Strategisch management goeroe Michael Porter maakte furore met zijn opmerking: “De essentie van een strategie is kiezen wat je niet gaat doen”.

Competitive Strategy
Dezelfde Porter initieerde in 1996 in Harvard Business Review het begrip competitive strategy. Zijn definitie hierbij was opzettelijk kiezen om andere activiteiten in te zetten om een unieke mix van waarden aan te bieden.

Hands-on
Bij Dutch Business Boosters beklimmen we samen de ladder van economische vrijheid. In de geheel vernieuwde Business Boostdagen komen ondernemers, investeerders en experts bij elkaar om elkaar aan te scherpen, te inspireren en samen zaken te doen. Deze middag gaan wij hands-on aan de slag om jou te helpen je ondernemers- en investeringsactiviteiten weer strategisch in te zetten.

Maak woensdagmiddag 25 november ruimte in je agenda en ontdek dat ondernemen een teamsport is. Leer samen met ons je koers weer af te stemmen op waar je werkelijk heen wilt. Zo leuk en makkelijk was ondernemen nog nooit.

Ik geef me op voor 25 november!