Uniek aanbod: DBB Elearning met Boostsessie!

Als ondernemer weet je dat afstand nemen van je bedrijf essentieel is om verder te komen. Harder werken brengt je niet dichter bij je bestemming en succes, zonder dat je helder hebt hoe je als ondernemer naar een nieuw niveau kunt komen. Je wilt meer voldoening, meer vrijheid, maar ook meer omzet en meer winst.

Pilot

In de afgelopen 25 jaar hebben wij ondernemers op allerlei manieren bij gestaan. We hebben heide sessies gehouden, business boost camps, een op een coaching, seminars en workshops. Maar uiteindelijk is de kern dat jij als ondernemer tijd neemt om in de rust, strategisch met je leven en bedrijf aan de slag te gaan.

Onze ervaring en methode van de afgelopen 25 jaar, beproefd over de hele wereld, hebben we gegoten in een programma dat ongekende waarde biedt: het Business Builder Programma. We hebben op dit moment een pilot met plek voor 10 deelnemers.

Dit is hoe het werkt:

Dezelfde informatie en begeleiding waar andere ondernemers meer dan € 15.000 voor hebben betaald, kun jij nu doorlopen voor € 475. Wat je hier voor krijgt is het volgende:

  • Telefonische intake (tijdens dit gesprek helpen we je om te ontdekken hoe je in deze fase van je ondernemerschap het beste kunt profiteren van het programma)
  • Toegang tot onze elearning omgeving, waar je meegenomen wordt door middel van instructievideo’s, vragen en opdrachten in de stappen van het unieke Boost programma
  • Bij elk van de 10 modules heb je de mogelijkheid om je ingevulde opdrachten in te dienen voor feedback van een van onze business coaches. Deze feedback zal in principe per email gaan.
  • Persoonlijke Boostsessie (als het programma is afgerond plannen we een sessie in van 1,5 a 2 uur, waarin we je business model bespreken, je concept toetsen en een actieplan opstellen voor de komende zes maanden)  

Heb je interesse in dit traject? Bekijk dan de eerst video en stuur ons een mail via info@dutchbusinessboosters.nl