Onze werkwijze

Principes

DBB hanteert dezelfde principes die ze ondernemers aanreikt. Dit noemen wij de principes van de nieuwe economie. Dit is een economie gebaseerd op vertrouwen, integriteit en zelfontplooiing. Nu de sporen van scientific management, uitbuiting en verkoop op basis van overtuigingskracht steeds verder verdwijnen zien we die nieuwe principes steeds krachtiger doorbreken.

Verborgen verdienmodellen

In alle waarde die wij bieden zit daarom ook geen verborgen motief. Wij houden geen geheime informatie achter en hebben geen verborgen verdienmodel. Wij werken transparant en bieden zoveel mogelijk waarde, aan zoveel mogelijk ondernemers.

Events

Centraal staan onze drie Boost Events:

  • Regionale Busines Boost Masterclassen
  • Business Boostdagen
  • Intensive Business Boostcamps

Deze events zijn niet massaal, maar persoonlijk en afgestemd op de ondernemers die nu echt resultaat willen. Wij kunnen ondernemers enorm inspireren en instrueren, maar wij willen nieuwe economie principes, principes van ondernemersvrijheid, juist implementeren. Daarom staan wij dicht bij de ondernemers, we willen het persoonlijk houden en we zijn altijd uit op jouw voordeel.

Echt succes

Succes is voor ons niet alleen wanneer je omzet en winst groeien, maar wanneer je stappen zet naar ondernemersvrijheid. Wij werken met drie hele simpele ankers:

  • sluit je ondernemerschap aan op je persoonlijke ambities,
  • bouw je het bedrijf los van jezelf in plaats van dat jij het bedrijf bent,
  • is je uitgangspunt dat iedereen in zijn of haar kracht moet functioneren, in plaats van dat iedereen keihard moet werken (inclusief jijzelf)?

Voor ons zijn groei van omzet, winst en marktaandeel vanzelfsprekende bijproducten van winnende ondernemingen!

Goeroe

Dutch Business Boosters draait niet om een goeroe die alle wijsheid in pacht heeft, maar om een team met dezelfde idealen. In dit team neemt iedereen zijn plek in en functioneert iedereen vanuit zijn of haar kracht.

Kennismaking

Je hebt niets te verliezen, dus maak snel kennis met ons. Gun jezelf het beste op het gebied van echt ondernemerschap!

Neem contact op