De ondernemer

De ondernemer

Ons aanbod in het kort:

Doel: Planontwerp naar gewenste exit van de ondernemer.
Transitie: Verzelfstandige onderneming maken tot renderende investering.
Aanpak: Knelpunten oplossen en exitstrategie ontwerpen.
Duur: Executietraject van 6 maanden.
Pakket: Boosttraject.
Bekijk boosttraject

Ondernemer

Als ondernemer of bedrijfseigenaar ben je toe aan een concrete exit. Veel succesvolle ondernemers hebben wel een droom van die dag waarop ze het bedrijf achter zich kunnen laten, maar geen plan. Wij helpen je om je droom om te zetten in een plan.

Exit

Voordat je kunt spreken van een echte exit moet het tot in de wortel verzelfstandigd zijn. Dan kun jij zelf de rol kiezen die je past, maar kun je ook elk moment een andere koers gaan varen. Je kunt nieuwe ondernemingen starten, je kunt investeringsprojecten opzetten, of je kunt het begrijf simpelweg verkopen en rentenieren.

Verkoop

Des te meer reden om het bedrijf compleet te verzelfstandigen. Een verkoop waarbij jij als eigenaar nog een tijd moet aanblijven, is een slopende, frustrerende exercitie. Rentenieren en alleen gebeld worden als er echt alarmerende zaken zijn, werkt juist averechts.

Boostcamp

Voor de ondernemer die een exit wil of gewoon een stap maken in verzelfstandiging, die knelpunten wil oplossen of een nieuwe startup wil maken is het Booststraject ideaal. In 6 maanden ontwikkelen wij alle componenten die essentieel zijn voor verzelfstandiging en implementeren deze met ons expertise team.

De eerste stap

Doe de Bottleneckscan en ontvang na voltooiing van de scan een voucher t.w.v. € 350 voor:

  • een gratis scan-analyse met een personal booster,
  • toegang tot een Business Boostdag (de eerstvolgende is 31 maart 2015).

Het invullen van de scan kost je slechts 6 minuten. Door de scan kunnen wij exact aangeven welke stappen jij moet zetten naar je ondernemersdoelen.

Ik doe de Bottleneckscan! Meer informatie over het Boosttraject

Meer informatie over ons aanbod:

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events