Wat is jouw volgende stap naar echt ondernemersgeluk? (Doe de scan en ontvang €75 korting op de Boostclinic)

Jouw unieke waarde

Waar iemand heen wilt met ondernemerschap is voor ieder totaal verschillend, maar de kern is hetzelfde:

Hoe kun je met jouw unieke waarde een optimale bijdrage leveren aan de maatschappij?

Jouw unieke waarde wordt gevormd door je talenten, je ontwikkeling en persoonlijke ervaring. Niemand is zo gevormd als jij. De eerste stap is om daarvan doordrongen te raken. De volgende stap om daar een bedrijf omheen te bouwen dat onbegrensd kan groeien.

Persoonlijk

Dutch Business Boosters staat voor concreet en persoonlijk ondernemers naar een volgend niveau brengen. Als jij wilt ontdekken hoe je verder kunt groeien, hebben wij een uniek aanbod. Wij bieden momenteel een tool aan voor starters en gevestigde ondernemers, om te ontdekken wat je volgende groeistap is.

Aanbod

Hier is concreet het aanbod. Kies de scan die bij jou past. Iedereen die de Business Ideescan of Bottleneckscan voltooit ontvangt € 75 euro korting op de eerstvolgende Boostclinic.

Bovendien kun je een persoonlijk Mini Boostsessie met ons Boostteam aanvragen (dit kun je doen op de Boostclinic zelf). Tijdens een Boostsessie is ons doel om samen met jou je volgende stap naar economisch vrijheid te ontdekken. Uiteraard is deze Mini Boostsessie niet verplicht, je kunt ook de scan invullen en een Boostclinic bezoeken.

Kies de scan die bij jou past (duurt maximaal 6 minuten):