Deze sleutel tot succes laten de meeste ondernemers liggen!

Ontdek hoe jij focus, motivatie en superkracht in je bedrijf krijgt!

Op 14 april 2016 speelden Liverpool en Borrusia Dortmund in een uitverkocht Anfield Road stadion om een plek in de halve finale van de Europa League. Liverpool heeft het voordeel doordat ze in de heenwedstrijd een uitdoelpunt hebben gescoord (1-1) en nu een thuiswedstrijd spelen. Maar tegen alle verwachting in, neemt Borussia binnen 10 minuten de leiding met 0-2. De halve finale lijkt onhaalbaar voor Liverpool. Een zinderende wedstrijd eindigt uiteindelijk in een 4-3 overwinning. Het laatste en beslissende doelpunt kwam tot stand in de blessuretijd.

Superkracht

Dit is een ultiem voorbeeld van de kracht van doelen. Zou de wedstrijd ooit in 4-3 geƫindigd zijn als dat niet nodig was geweest om de halve finale te bereiken? Zou Liverpool zo geknokt hebben als het ging om een gewone wedstrijd in de competitie? Natuurlijk niet. De juiste doelen stellen brengt focus, motivatie en superkrachten in personen en teams naar boven!

Scherp en helder

Als doelen zo krachtig zijn, waarom gebruiken we dat dan niet vaker? De reden is eenvoudig, we zijn bezig met de waan van de dag, we hebben wel doelen, maar hebben ze niet scherp voor ogen. Om doelen te bereiken moet je ze heel helder voor jezelf hebben. Sterker nog, het beste werkt het als je jezelf op een of andere manier laat afrekenen op je doelstellingen.

Is succes niet simpelweg het bereiken van de doelen die je hebt? Wil jij toegerust worden om je doelen te bereiken? Wil jij ontdekken welk (terugkerend) patroon of onbewuste blokkade jou weerhoudt van het realiseren van je doelstellingen? Dutch Business Boosters helpt al meer dan 20 jaar ondernemers om hun doelen te realiseren.