Turbo Boosttraject (Life & Business Blueprint)

Onze ervaring bewijst dat we met ons concept elk bedrijf vanuit elke conditie mee kunnen nemen tot een gezond, verzelfstandigd bedrijf. Daarom hebben wij dit unieke Turbo Boost Traject in het leven geroepen. Wij geloven dat wij hiermee een uniek aanbod hebben, waarbij de kracht van Dutch Business Boosters beschikbaar is voor jouw unieke situatie!

Drie kernmodellen van verzelfstandiging

Dutch Business Boosters hanteert de beproefde methodiek om bedrijven te begeleiden op weg naar groei, professionalisering en verzelfstandiging, waarbij drie componenten het fundament leggen. Het eerste component is het business model, waarbij de kern is dat vanuit het unieke DNA van jouw onderneming vastgesteld wordt met welk onderscheidend vermogen, welke markt, op welke manier bediend kan worden. Het is hierbij ook van cruciaal belang dat het verdienmodel van jouw onderneming geschikt is voor verzelfstandiging. Het tweede component is het operationele model. Als de voorkant van de onderneming klopt, moet je ook consequent kwaliteit kunnen leveren en moet je klaar zijn voor groei. Om vervolgens de juiste mensen op de juiste plek te krijgen met de juiste competentie ontwerpen we een leiderschapsmodel voor jouw onderneming.

Zeven stappen Business Model generator

Het Turbo traject begint met het unieke zeven stappen model waarin het business model wordt gegenereerd en een fundament wordt gelegd voor het optimaliseren van het operationeel systeem en het leiderschapsmodel. De knelpunten van je organisatie worden in kaart gebracht en we stippelen een traject met concrete doelen en meetbare mijlpalen uit samen met jou (en je team). Uniek bij het zeven stappen plan is dat je persoonlijke ambities centraal staan en wij garanderen dat het ontwerp van het business model hiermee in harmonie is.

Zeven componenten van verzelfstandiging

Aan de hand van het op maat ontworpen business model en de implementatielijn gaat de onderneming aan de slag om binnen 6 maanden de bedrijfstransformatie te faciliteren. Tijdens deze implementatiemaanden zijn onze specialisten beschikbaar met ondersteuning en maandelijkse Boost Sessies. Hierbij zorgt een senior business architect er voor dat alle zeven componenten van bedrijfsverzelfstandiging in balans zijn en de slag naar verzelfstandiging maken.

De 7 componenten die wij hanteren zijn:

  1. De ondernemer zelf (jouw mindset en vaardigheden als DGA).
  2. Het business model (op basis van het onderscheidend vermogen van de onderneming).
  3. Het operationeel systeem (de financiële, logistieke en informatie processen en procedures).
  4. Het leiderschapsmodel (de juiste mensen op de juiste plek, werving, selectie en teambuilding).
  5. Juridisch kader (leveringsvoorwaarden, contracten, intellectueel eigendom, etc.)
  6. Cashflow management (financiering en het sturen van de organisatie op basis van cijfers).
  7. Contactstrategie (marketing en sales, leadgeneratie en verkooppsychologie).

Het unieke aanbod

Boosttraject

Waarde

Intake gesprek
Kennismaking en vaststellen behoefte  

nvt
Ondernemersprofiel In een persoonlijke sessie ontdekken we welke patronen bijdragen aan je succes en welke patronen je beperken van optimale ondernemersgeluk (winst, vrijheid en voldoening). We leggen een sterk fundament voor je persoonlijke en zakelijke doelstellingen. De methode die we hanteren staat bekend als een persoonlijke TIPE analyse; dit is een krachtige, intuïtieve tool die je voorziet van de zelfkennis die essentieel is om je volgende niveau te bereiken.  € 750

Business Modelling Vanuit de persoonlijke onderscheidende waarde en heldere doelstellingen, ontwerpen we samen met jou en ons team een Business Model die de basis vormt voor verzelfstandige en onbeperkte groei van je onderneming.  € 2250
Implementatie lijn De derde stap in dit turbo boost programma is het concreet maken van het ontworpen business model door een concrete implementatie lijn met meetpunten op te stellen.  € 2250
Totaal

€ 5250


Dit traject kan alleen samen wordt afgenomen met CoinCare diensten. Bovendien krijg je dan een gratis scan, waarbij we in kaart brengen waar je financieel administratieve processen verbetert kunnen worden en of je juridische bescherming klaar is voor je toekomst (leveringsvoorwaarden, arbeidscontracten, etc.)


Tijdelijk aanbieding, nu
€ 4750
 
(NB. Alleen in combinatie met CoinCare diensten)   
Ik maak gebruik van het uniek aanbod!

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events