Aanmelden Boosttraject

Het fundament van de verzelfstandiging.

Meld je aan voor het boosttraject.

Ik meld mij aan voor het Turbo Business Boosttraject om een innovatief business model te genereren en implementeren, dat mijn bedrijf voorspelbare omzetgroei geeft, aansluit bij mijn leven en (privé-)doelstellingen en de weg tot verzelfstandiging opent.

Het traject begint met een intensieve persoonlijke Boostdag (van 10-16 uur) op een DBB vestiging in Den Haag of Amersfoort.

Ik ga akkoord met de betaling van 4 maal € 1150 (ex BTW) per maand.

Het eerste termijnbedrag (en de kosten voor het meenemen van eventuele partners naar het Boostcamp) wordt/worden door mij voldaan voorafgaand aan de persoonlijke Boostdag.

Ik respecteer de auteursrechten op alle materialen van het Dutch Business Boosters coachingsprogramma. Ik zal geen onderdelen van het programma gebruiken in andere uitingen en publicaties zonder nadrukkelijke, schriftelijke toestemming. Ik verklaar dat ik zelf verantwoordelijk ben voor alle keuzes die ik maak gedurende en na het Business Boostcamp en stel Dutch Business Boosters daarvoor niet aansprakelijk. Indien ik dat toch doe zal de claim hooguit de kosten van dit traject bedragen.

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events