De Ermelosche Frietzaak (Winnaars AD Friettest 2016) over DBB

De Ermelosche Frietzaak (Winnaars AD Friettest 2016) over DBB
Grootte: >15 man personeel
Markt: Horeca
Missie: Gezonde groei realiseren, rust voor de ondernemers creëren

Referentie:

Larissa van der Haar: Het Boosttraject was de beste investering die wij hebben gedaan. Het heeft ons heel veel opgeleverd en dat doet het nog steeds!
Ermelosche Frietzaak

Winnaars AD Friettest 2016

Ze haalden het landelijke nieuws als winnaars van de AD-Friettest 2016. Een van de eigenaars en initiatiefneemster  van de Ermelosche Frietzaak, stelden wij de vraag wat Dutch Business Boosters haar en het bedrijf had opgeleverd. Haar reacties is hieronder weergegeven:

Als je me de vraag zou stellen, wat DBB mij heeft gebracht dan zeg ik: “Heel veel!”

Ondernemer

Het heeft allereerst mij als persoon veranderd en er is iets bij me aangewakkerd als ondernemer, wat ik daarvoor niet had. DBB heeft me op de juiste plek gezet binnen het bedrijf, waardoor ik het beste tot ontplooiing kom. In ons eerste gesprek konden ze al precies onze bedrijfsstructuur doorzien en aangeven wat hierin de manco’s waren en wat we moesten veranderen om een succesvol bedrijf te krijgen.

Ommekeer

Toen we startten met het traject was onze rolverdeling niet goed. Hier zijn we gelijk mee aan de slag gegaan en we zijn hier intensief in begeleid. We hebben pittige sessies gehad, maar er is daardoor een totale ommekeer gekomen. Ik heb nu het gevoel dat ik de dingen doe waar ik goed in ben in plaats van taken op me te nemen, waarvan ik dacht dat die gewoon moesten gebeuren. Ik ben meer gaan denken in mogelijkheden en leer om steeds meer dingen uit handen te geven en mensen op de juiste plek te zetten binnen het bedrijf.

CoinCare

Tijdens de Boost Sessies is er bij mij als ondernemer iets aangewakkerd. Waar ik daarvoor op mijn man leunde als ondernemer ben ik zelf in mijn kracht komen te staan. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Wat voor mij veel vrijheid gaf is onder andere dat de administratie naar CoinCare is gegaan. Zij regelen nu de administratie en de samenwerking is erg fijn. Er wordt maandelijks gestuurd op de  cijfers en we hebben alles nu veel inzichtelijker dan voorheen. Dit geeft enorm veel rust, wetende dat je een boekhouder hebt die met je meedenkt als ondernemer en samen kijkt naar mogelijkheden.

Bekijk onze events