Ons verhaal


In 1994 begon een gedreven bedrijfskundestudent aan een ambitieus avontuur. Hij liet de traditionele carrièrepaden achter zich om startende ondernemers met passie te begeleiden. Na het begeleiden van talloze start-ups ontwikkelde Gertjan een baanbrekend concept, oorspronkelijk bekend als de "Succesladder". Dit intuïtieve 7-stappenmodel vond internationale erkenning en werd in vele landen door talloze coaches en adviseurs toegepast. Van Sri Lanka tot België, van Botswana tot Israël, van Oekraïne tot Engeland, omarmden ondernemers de principes van deze methode.

In 2014 verschoof de focus naar het samenbrengen van diverse expertise om innovatieve, crisisbestendige bedrijfsmodellen te implementeren en ondernemers te helpen bij het zelfstandig maken en opschalen van hun bedrijven. De naam werd veranderd naar "Dutch Business Boosters".

In 2023 begonnen Gertjan en Maarten aan een nieuw hoofdstuk voor Dutch Business Boosters. Ondernemers ervaren de synergie tussen deze twee experts als verfrissend en dit leidt tot meetbare resultaten. Gertjan biedt inspiratie en ontwikkelt strategieën, terwijl Maarten structuur toevoegt, processen implementeert en het team helpt opbouwen.

Dutch Business Boosters heeft als missie om samen te werken met ondernemers, investeerders en experts. Door synergie ontstaat een onderscheidend vermogen dat leidt tot meer winst, vrijheid, voldoening en invloed!

Ben jij klaar om de kracht te ontdekken van samenwerken met een team dat je naar je doelen stuwt? Neem direct contact met ons op of vul onze "bottleneck scan" in en wij helpen je naar het volgende niveau!

Onze werkwijze