Ons verhaal

Dutch Business Boosters vierde op 30 juni 2015 haar 1-jarig bestaan. Het is het bedrijf dat in 1994 begon met een afgestudeerde bedrijfskundestudent, die de carrièrekansen achter zich liet en met passie startende ondernemers ging begeleiden. Honderden start-ups verder kwam Gertjan tot een concept dat hij aanvankelijk Succesladder noemde. De internationale variant van dit unieke intuïtieve 7-stappenmodel werd op het hoogtepunt in vele landen ingezet. Van Sri Lanka tot België, van Botswana tot Israël, van Oekraïne tot Engeland gebruikten ondernemers de principes van deze methode.

In 2014 werd besloten de focus te verleggen naar Nederland, om niet alleen mensen te coachen, maar ook daadwerkelijke implementaties te begeleiden. De drang om ondernemers echte concrete hulp te bieden leidde tot een concept waarbij alle expertises onder één dak terecht kwamen. Al snel groeide Dutch Business Boosters uit tot een platform voor ondernemers die verlangen naar echte ondernemersvrijheid. Waar starters, gevestigde, succesvolle en worstelende ondernemers samen komen met investeerders en experts. Dit alles in een setting van onbeperktheid, integriteit, transparantie en het verlangen elkaar het voordeel te geven.

Wij nodigen jou uit om deel te worden van dit verhaal. Dit verhaal wordt namelijk niet voor ons geschreven, maar voor jou!

Onze werkwijze