Online support traject 
(Life and Business Blueprint)

Voor de ondernemer op weg naar compleet succes

Begeleiding door ervaren ondernemers en de juiste experts is essentieel voor een ondernemer om echt succes te bereiken. De juiste sparringsparters, nuchtere inspraak en strategische inzichten zijn van ongekende waarde voor een bedrijf op weg naar verzelfstandiging en volwassenheid. Pas wanneer een onderneming een eigen financieel management, marketing afdeling en management team heeft, bestaat de kans dat alle kennis en creativiteit intern aanwezig is.  

Samen naar de top

Ons motto is, samen naar de top. De meeste meerwaarde kunnen wij leveren door met elkaar op te trekken. Niet een losstaand gesprek, maar echt met elkaar meedenken, mee leven, mee ondernemen! Aan de andere kant willen we voorkomen dat bedrijven te veel gaan steunen op externe adviseurs, daarom zijn onze trajecten altijd gelimiteerd aan drie tot zes maanden. Net als een rakket een booster heeft die een tijdelijke functie heeft, zo hebben wij altijd een tijdelijke functie om het bedrijf in een hogere baan te brengen. 

Online support

Ben je (nog) niet toe aan het intensive traject, maar wil je wel je visie voor de toekomst glashelder hebben, dan is het online support programma ideaal voor jou. Jouw droom, jouw toekomst, jouw potentieel zit in jou, onze coaching helpt je om het helder te krijgen.

Het traject begint met het opstellen van je onderscheidende, innovatieve business model. Dit zal de basis vormen voor verdere groei, vrijheid en voldoening. Wij zijn beschikbaar om je persoonlijk te helpen bij het doorlopen van de stappen van deze online module. De module is ontwikkeld aan de hand van meer dan 25 jaar coachingservaring. Op je eigen tijd en tempo aan de slag met jou dromen, doelen en onderscheidende waarden en toch de input en inspiratie van een betrokken coach blijkt voor veel ondernemers de ideale formule naar succes. 

OnderdeelBeschrijvingWaarde
Business Builder TrainingsprogrammaOntwikkel je Business Model als basis voor je succes€ 595
Support sessiesTwee support sessies om je te helpen en je te inspireren bij het opstellen van je business model€ 350
Online BoostsessieMet senior DBB booster wordt een implementatielijn opgesteld en een GRIP analyse uitgevoerd€ 450
Maandelijkse begeleidingCoachingssessie om je implementatie te begeleiden en backup voor acute vragen (fair use policy)€ 200 per maand
TotaalMinimaal 3 maanden€ 1995 
3 termijnen van € 665 of € 1800
Verlening maximaal 3 maanden€ 200 per maand

*alleen verlieslatende of startende bedrijven kunnen korting en betalingsspreiding krijgen, in andere gevallen is deze betaling steeds maandelijks verschuldigd voor aanvang van de begeleiding 

Ik wil samen de top bereiken!

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events