De zelfstandige

De zelfstandige

Ons aanbod in het kort:

Doel: Realiseren van jouw ondernemersdroom.
Transitie: Van zelfstandig ondernemer naar verzelfstandigde onderneming.
Aanpak: Knelpunten oplossen en Business Model ontwerpen in Boostcamp.
Duur: Implementatietraject van 6 maanden.
Pakket: Boosttraject.
Bekijk boosttraject

Zelfstandig ondernemer

Er is een groot verschil tussen een zelfstandig ondernemer, een ZZP'er, een ZP'er en een bedrijfseigenaar. Het grote verschil zit in het woord "zelf" of de letter "Z". Als jij herkent dat jij in deze Z-fase zit, dan zul je vroeg of laat merken dat jij beperkt bent en daarmee ook de groei van je bedrijf.

Synergie

Om te komen naar de volgende fase moet je overgaan van investeren van veel energie naar het kanaliseren van synergie. In plaats van zelfstandig wordt je dan teamspeler. In plaats van harder te werken, ga je dan mensen en systemen voor jou laten werken. In plaats van slim en handig dingen op te zetten, ga je dan strateigisch dingen uitbouwen.

Chef of recept

ZZP trainingen leren je om je expertpositie in te nemen en jezelf neer te zetten als de absolute top. Wij kiezen echter voor vrijheid, en willen juist dat jouw expertise tot een concept wordt, dat los staat van jou. Daarvoor hebben wij een Boostcamp, waarin we je helpen om niet de chef kok in de keuken te zijn, maar je recept te schijven zodat anderen het kunnen gaan voorbereiden.

Onbeperktheid

Je zult ontdekken dat er dan een nieuwe wereld voor je opengaat. Je zult hele andere markten kunnen gaan bedienen. Je zult zelf kunnen gaan doen waar je veel energie van krijgt. Je zult in onbeperktheid binnengaan, zoals Kolonel Saunders toen hij niet langer zijn eigen restaurant runde, maar zijn recepten ging verkopen en KFC wereldwijd opzette.

Wat hebben wij concreet te bieden aan de zelfstandig ondernemers:

  • Ontwikkelen van de modellen die verzelfstandiging mogelijk maken (het geheime recept ontdekken).
  • De expertise om je bedrijf te verzelfstandigen.
  • Ontwerp van een leadgenerator zodat je grip krijgt op je omzet.
  • We ontwikkelen een Business Model als basis voor de verzelfstandiging.
  • We helpen je om te denken als een bedrijfseigenaar.
  • We staan naast je met raad en daad, tot alle aspecten rond zijn (verkoopstrategie geimplementeerd, organisatie ontworpen, operationeel systeem ge├»mplementeerd).

Eerste stap

Doe nu vrijblijvend de Business Bottleneckscan. Als beloning voor het voltooien van de scan ontvang je een gratis analyse-gesprek met een personal booster en gratis toegang tot de eerstvolgende Boostdag (voor jou en een introducee, inclusief lunch). Het invullen van de scan kost je slechts 6 minuten.

Ik doe de scan. Meer informatie over het Boosttraject

Meer informatie over ons aanbod:

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events