De werknemer

De werknemer

Ons aanbod in het kort:

Doel: Realiseren van jouw ondernemersdroom.
Transitie: Van werknemer naar zelfstandig ondernemer.
Aanpak: Business- en verdienmodel ontwikkelen rondom je passie en kracht.
Duur: Ontdekkingstraject van 6 maanden en implementatietraject van 6 maanden (12 maanden in totaal, maar het kan sneller).
Pakket: Booststart.
Bekijk Booststart

Loondienst

Wij raden mensen altijd aan om hun loondienstfunctie te zien als een ideale betaalde stage, waarbij je kunt ontdekken waar je unieke kracht ligt en welke markten en concepten je aanspreken. Door je baas als je opdrachtgever te gaan zien, ontwikkel je de ontluikende ondernemer in je. Merk je dat je liever de rest van je leven de zekerheid en faciliteiten van een baan in loondienst prefereert, dan is dat niet minder of lager. Maar onze ervaring leert dat in meer dan de helft van de werknemers een droom van ondernemerschap schuilt.

De ontluikende ondernemer

Het is tijd om te ontsnappen aan de negen tot vijf sleur. Elke ochtend haasten om op tijd in de file te staan om na een lange dag druk zijn 's avonds moe op de bank te ploffen. Het is tijd voor meer leven, meer fun, meer avontuur. Of misschien ben je onlangs aan de kant gezet na een lange tijd van trouw dienstbetoon. Je hebt ideeën, maar weet nog niet exact hoe je ze vorm moet geven. Ondernemerschap leer je niet op school, maar alleen in de praktijk. Het is bewezen dat starters die zich laten coachen meer dan twee keer zoveel slagingskans hebben dan ondernemers die het zelf proberen.

Expertise

Ons unieke concept gaat nog veel verder dan coachen. Wij begeleiden je met het ontwerp van een innovatief Business Model en staan ook aan je kant bij de spannende implementatiefase. Je krijgt niet alleen een Personal Booster die je tijdens deze periode begeleidt, maar ook ons hele team van experts en ons netwerk komt tot jouw beschikking.

Kennis maken

De beste stap om nu te zetten is simpelweg kennis met ons te maken. Wij zouden het geweldig vinden om je te ontmoeten op een van onze activiteiten. Regelmatig gaan wij door het land met onze Masterclass Ondernemerschap. Maandelijks is er op de laatste dinsdag van de maand een Boostdag, dat is de heartbeat van DBB'ers. Als jij je nu opgeeft voor een van deze evenementen maak je tevens kans op een gratis Pitch en Coach sessie. Je mag dan een bedriijfsidee pitchen in 30 seconden en dan krijg je live advies van topondernemers en business coaches.

Transitie trajecten

In de huidige wetgeving wordt aangestuurd op intensieve trajecten die bij uitvloeiing van personeel worden aangeboden om mensen naar hun volgende stap in hun carrière te begeleiden. Het Booststart traject is hier zeer geschikt voor. Hoe wij werken:
- Samen met de werkgeven passen wij het traject aan qua intensiteit, intake en begeleiding aan de specifieke behoefte en situatie die zich voordoet.
- Tijdens een vrijblijvende intake bepalen wij of dit het geschikte seizoen is voor jou om je ondernemersvleugels uit te slaan. Wij toetsen niet alleen je ideeën, maar ook hoe jij in het leven staat en hoe realisitisch jouw kijk is op ondernemerschap.
- Zodra het akkoord is gegeven dat je het traject met ons in kunt gaan krijg je een persoonlijke begeleider (personal booster) die jou begeleidt met het doorlopen van ons unieke stappenplan. Met dit model kunnen wij jou helpen om een bedrijfsconcept te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw ambities en competenties.

Binnen Dutch Business Boosters is niet alleen de expertise aanwezig op alle gebieden van ondernemerschap (juridisch, fiscaal, commercieel en bedrijfsarchitectuur), maar is ook jarenlange ervaring met het begeleiden van startups. Meer dan 300 startups werden begeleid, waarvan het merendeel uit een positie van werkloosheid (met behulp van BBZ regeling van de gemeente of in samenhang met een WW uitkering).

De eerste stap

Doe vrijblijvend de Business Idee scan. Iedereen die de scan voltooit ontvangt een voucher t.w.v. € 350 voor:

  • een gratis scan-analyse met een personal booster,
  • toegang tot een Business Boostdag (voor jou en een introducee, inclusief lunch).


Ik doe de Business Idee San! Meer informatie over Booststart®

Meer informatie over ons aanbod:

Eerstvolgende events:

Bekijk alle events