Werk jij te hard?


Zeg eens eerlijk, werk jij eigenlijk te hard? Vertel jij jezelf dat het tijdelijk is? Of heb je je er bij neergelegd dat je nu eenmaal leeft voor je bedrijf? Of misschien vind je het zelfs wel lekker, want je bent een beetje verslaafd geraakt aan de adrenaline?

Wij hebben een perfect alternatief voor wie wil afkicken en toch ongekend succes wil bereiken.

WhatsApp

We lezen onze WhatsApp tot ’s avonds laat en zelfs als we vrij zijn. Als we niet werken, willen we vermaakt worden. Echt nietsdoen is een kunst die bijna niemand meer beheerst. We worden geleefd, maar vertellen onszelf dat we precies aan het doen zijn wat we willen. Als jij eerlijk durft te zijn, dan kunnen wij je helpen met de belangrijkste eerste stap.

Balans

Wil jij balans in je leven? Wil jij weten of je wel de juiste taken op je lange takenlijst hebt staan? Wil jij zeker weten dat je harde werken je wel brengt waar je heen wilt? Wil jij je ondernemersdroom van vrijheid en voldoening weer terug?

Te simpel

Er zijn vele goeroes die roepen dat je met een paar simpele stappen naar een 4-urige werkweek kunt overgaan, dat met hun stappenmodel je gegarandeerd meer verdient en minder werkt. Deze goeroes hebben goed begrepen hoe ze kunnen profiteren van de pijnpunten van hardwerkende ondernemers.

Nuance

Dutch Business Boosters is er juist voor ondernemers die genoeg hebben van simpele oplossingen en die genuanceerde inzichten nodig hebben om verder te komen in hun situatie. Al meer dan 20 jaar ondernemen wij zij aan zij met andere ondernemers. Wij geloven in het creëren van synergie, waardoor we samen verder komen.

Doelen

De beste en misschien wel enige manier om los te komen van de valstrik van hard werken, stress en opknappen wat anderen laten liggen, is leren om heel heldere doelen te stellen. Doelen voor je privé, voor je bedrijf en daarna ook voor je werknemers en je team.

Acties

Vervolgens is het essentieel om de vaardigheid te leren om de juiste acties te koppelen aan het bereiken van de doelen. Dan ben je niet meer keihard aan het werk in de hoop dat je verder komt, maar dan weet je wanneer je op koers ligt en ook wanneer je van je koers afwijkt.

Op komen dagen is je eerste stap naar vrijheid

Wil jij op een realistische manier stappen zetten naar meer vrijheid, meer voldoening en meer balans? Dan hebben wij een unieke Boostclinic voor je! Aanmelden en opdagen is meer dan de helft van het antwoord waar je naar op zoek bent!

Wil je gratis deelnemen èn een persoonlijk bottleneck gesprek met ons team van specialisten? Vul dan de Bottleneckscan in en ontvang een voucher voor gratis deelname!

Doorbreek je sleur, meld je direct aan voor de clinic van 29 september!